LİSE

LİSE

Özel Emine Örnek Fen ve Anadolu Lisesi, Emine Örnek Eğitim Kurumlarının üçüncü kurumu olarak ; 2004–2005 Eğitim Öğretim yılında hizmete girmiştir. Özel Emine Örnek Fen ve Anadolu Lisesi, İlköğretim okuluyla birlikte aynı eğitim kampüsü içerisinde yer almaktadır. Özel Emine Örnek Fen ve Anadolu Lisesi'nin hedefi Üst Eğitim Kurumları için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış aktif bireyler yetiştirmektir. Büyük hizmet gelişiminde olan Özel Emine Örnek Fen ve Anadolu Lisesi'nin yeni binası Emine Örnek Eğitim Kurumlarının 45 dönümlük arazisi üzerinde 2008 Eylül'ünde hizmete açılmıştır. Bu kampüste, son teknolojileri içeren her türlü özel derslikler ve teknoloji sınıfları bulunmakta olup gelişen ve değişen eğitim dünyasına öğrencilerin daha çabuk ve etkin bir şekilde adaptasyonları sağlanmaya çalışılmıştır. Özel Anadolu Liseleri arasında akademik düzeyde ÖSS'de Türkiye 1.liği olan kurumumuz Bursa'nın ve Türkiye'nin gözde kurumlarındandır. Bu bağlamda eğitim misyon ve vizyonumuza uygun olarak , etkin öğretmen , etkin öğrenci ve etkin sınıf kavramları yaşama geçirilmiştir.

Eğitim Öğretim

Özel Emine Örnek Lisesi'nde 2005 - 2006 öğretim yılından itibaren kademeli olarak 4 yıllık program uygulamaya konulmuştur. Okulumuzda haftalık ders saati 40 saat olarak uygulanmaktadır. 40 saatin 35 saati ders, 3 saati etüd, 2 saati Rehberlik ve Sosyal Etkinlik olarak plânlanmıştır.

Akademik Birimler:
Fen Bilimleri Alanı (Sayısal)
Alana Kaynaklık Eden Dersler : Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji dersleridir.
Sayısal ağırlıklı puan türünde öğrenci alan lisans programlarını görmek için tıklayın

Türkçe Matematik Alanı (Eşit Ağırlıklı)

Alana Kaynaklık Eden Dersler : Dil Anlatım, Türk Edebiyatı, Matematik dersleri.
Eşit ağırlıklı puan türünde öğrenci alan lisans programlarını görmek için tıklayın

Sosyal Bilimler Alanı (Sözel Ağırlıklı)
Alana Kaynaklık Eden Dersler : Dil Anlatım, Türk Edebiyatı, Tarih ve Coğrafya dersleri.
Sözel ağırlıklı puan türünde öğrenci alan lisans programlarını görmek için tıklayın

Yabancı Dil Alanı (Y. Dil Ağırlıklı)
Alana Kaynaklık Eden Dersler : Dil Anlatım, Türk Edebiyatı ve Yabancı dil dersleridir.
Yabancı dil ağırlıklı puan türünde öğrenci alan lisans programlarını görmek için tıklayın


2006 - 2007 Öğretim yılından itibaren II. Yabancı Dil ders saati sayısı 4 saat olarak belirlenmiştir. Okulumuz öğrencileri International Services in Education (ISE) sınavları SLEP Testte %100 başarı sağlayarak yabancı dil düzeylerinin geldiği noktayı ortaya çıkarmışlardır.
Ayrıca okulumuz, AIESEC-Özel Emine Örnek Okulları organizasyonuyla birçok yabancı öğrenciyi 2 ay boyunca ağırlamış ve bu sürenin sonunda bir şölen düzenleyerek hem farklı kültürleri aynı ortamda bir araya getirmiş ve dil gelişimine de katkı sağlamıştır.
Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri Özel Emine Örnek Lisesinde Kapalı Spor Salonu, Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Açık Spor Alanları (Çim futbol sahaları, tenis kortları, basketbol, mini golf sahası) bulunmaktadır. Öğrencilerimiz havuzda ve diğer spor alanlarında fiziksel aktivitelerini sürdürürken, sporun sağlıklı yaşamın en önemli ögesi olduğunu bizzat yaşamaktadırlar.
Satranç turnuvaları, tiyatro, uluslararası halk oyunları , Uludağ'da kayak, doğa gezileri ile bireyin sosyal çevrenin vazgeçilmez bir parçası olduğunu yine yaşayarak öğrenmektedirler. Açık Spor Alanlarımız hafta sonlarında belirlenen saatler içerisinde velilerimizin kullanımına da sunulmaktadır.

PROJELER

Kimya Öğretmeni Pınar Bezci’nin danışmanlığında Miran Esma Etkeser ve Ege Türkmen tarafından hazırlanan “Tekstil Yüzeylerinde Mineral Esaslı Maddelerin Güç Tutuşurluğunun Araştırılması” projesi,9 kimya projesi arasına girerek sergiye hak kazanmıştır. Sergi sonunda jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu proje Kimya 2. lik ödülüne layık görülmüştür.

Özel Emine Örnek Anadolu Lisesi Biyoloji dalında “Endemik bir tür olan Astragalus sibthorpianus bitki ekstraktının akciğer kanseri hücre soyu üzerine sitotoksik ve apoptotik etkilerinin invitro incelenmesi” projesi ile 11.sınıf öğrencileri Elif ERÇELİK, Elif ACUR ve Rehber öğretmenleri Nilgün ÖZCAN KAFA Güney Marmara Bölge 1.si olarak Ankara’da yapılacak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar.

Özel Emine Örnek Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri TÜBİTAK 2011 Ortaöğretim Öğrencileri Arasında Araştırma Projeleri Yarışmasında Kimya dalında "Deniz Kabuklarını Kullanarak Su Kirliliğinin Azaltılması" projesi ile, Marmara Bölge 1. si olmuştur. Ankara Bölge 1. lerinde yarışan Emine Örnek Anadolu Lisesi Bu yıl proje yarışmasında 5111 adet rekor sayıda proje katıldı. 29 – 31 Mart tarihlerinde 1096 proje sergilenmeye hak kazandı. Katıldıkları ulusal finalde ‘’Deniz kabuklarıyla Su Kirliliğinin Azaltılması ‘’ projesiyle Kimya dalında ‘’Teşvik Ödülü” alarak TÜBİTAK’tan ulusal başarıyı getirdi.
Özel Emine Örnek Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri TÜBİTAK 2011 Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında Bilgisayar dalında "Gerçek Zamanlı Tehdit Algılama ve Erken Uyarı Sistemi Uygulaması" projesi ile, Marmara Bölge 2. si olmuştur.

Özel Emine Örnek Fen ve Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencimiz , TÜBİTAK 2010 Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında Bilgisayar dalında "Nette Münazara" projesi ile, GÜNEY MARMARA BÖLGE 1.si olmuştur.

Özel Emine Örnek Fen ve Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencimiz ‘Rübik Küpü (Zeka Küpü) Çözen Robot' projesi ile Tübitak'ın ‘Ortaöğretim Öğrencileri arası Araştırma Projeleri' yarışmasında okulumuzu temsil etmiş ve MARMARA BÖLGE 2.si olmuştur.
Özel Emine Örnek Lisesi 10. sınıf öğrencileri, TÜBİTAK-Bilim Adamı Yetiştirme Grubu Organizasyonu kapsamında gerçekleştirilen 36. Ortaöğretim Öğrencileri Arası 4. Bölge Araştırma Projeleri Yarışmasında "Bitkisel Yağlar ve Atık Bitkisel Yağlardan Biyodizel Eldesi" projesiyle Final grubuna kalarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

3 yeşil bayraklı, Avrupa Çevre Vakfı Üyesi olan okulumuzun Eko-okul felsefesiyle, "Çevremizin" gelecekteki insanların bize bir emaneti olduğu anlayış ve uygulamalarıyla; Ekolojik Tarım için ayrılan bahçede öğrencilerimiz, organik tarım yaparak ,görerek ve yaşayarak uygulama yapmaktadır.

Bursa'nın Mustafa Kemalpaşa İlçesine bağlı Karaköy'de çıkan yangın nedeniyle, Özel Emine Örnek Lisesi öğrencilerinin önderliğinde oluşturulan Olağanüstü Durumlar Yardım Ekibi yangının hemen ardından öğretmenlerinin rehberliğinde Karaköy'e ulaşmış, bölge halkının sorunlarını yakından görme fırsatı yakalamıştır. Okula dönüşlerinde yardım kampanyası başlatılmış ve okulumuz öğrencilerinin olağanüstü duyarlılık göstermesiyle kısa sürede 8000 YTL'lik nakit yardımı toplanmış ve bölgeye ulaştırılması için Mudanya Kaymakamı Ali ÇINAR'a teslim edilmiştir. Toplumsal hizmet olarak kabul edilen bu projeler geliştirilerek sürdürülecektir.

Özel Emine Örnek Lisesi öğrencileri AIESEC-Özel Emine Örnek Okulları organizasyonuyla farklı ülkelerden birçok yabancı öğrenciyi 2 ay boyunca ağırlamış ve bu sürenin sonunda bir şölen düzenleyerek farklı kültürleri aynı ortamda bir araya getirmiştir. Düzenlenen şölende her ülkenin konuk öğrencileri okulumuz mutfağında geleneksel yemeklerini pişirerek, oluşturulan stantlarda şölene katılan konuklara sunarak, onlara aynı anda farklı kültürlerin lezzetlerini tatma imkânı sağlamışlardır. Bu organizasyon çerçevesinde kurulan dostluklar halen sürdürülmektedir.

REHBERLİK

Rehberlik; öğrencinin kendisini tanıyarak ev, okul ve topluma uyum sağlaması, sağlıklı iletişim kurabilmesi, kendini doğru ifade edebilmesi, sorunlarına sağlıklı çözümler bulabilmesi, doğru kararlar verebilmesi, kendi hayatını kendisi yönlendirmesi, sonuçlarından sorumlu olması ve böylece kendini gerçekleştirmesi için, sosyal, psikolojik ve bilişsel gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlaması için uzman kişilerce bireye yapılan profesyonel yardım sürecidir.

Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin amaçlarını aşağıdaki gibi özetleyebiliriz: Bireylerin problem çözme gücünü geliştirmesine, doğru kararlar verebilmesine, çevresi ile olumlu ilişkiler kurabilmesi için gerekli tutum ve beceri kazanabilmesine ve ruhsal yönden sağlıklı ve topluma faydalı olabilmesine ve kendini gerçekleştirebilmesine yardımcı olmaktır. Bireyin kendisini fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden tanımasına yardımcı olmaktır. Türk Milli Eğitimi’ nin yöneltme sistemi içinde temel eğitimden başlayarak öğrencilerin yeteneklerine uygun bir programı seçmesine yardımda bulunmaktır. Bireylerin toplumda gelişimi için okul içi ve dışı eğitim olanaklarını, meslekleri ve toplumun beklentilerini tanımasına yardım etmektir.

Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri, tüm öğrencilere açıktır. Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinde süreklilik ve gizlilik esastır. Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinden yararlanmada gönüllülük esastır. Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri eğitimin ayrılmaz ve tamamlayıcı bir yanını oluşturur. Rehberlik anlayışı her türlü çalışması ile öğrenciyi merkeze alan bir eğitim sistemini öngörür. Rehberliğin temelinde demokratik ve insancıl bir anlayış vardır. Rehberlik hizmetleri tüm bireylere yöneliktir. Rehberlik hizmetlerinde bireyi birçok yönü ile tanımak ve bireyin güçlü yönlerini açığa çıkarmak esastır. Rehberlik uygulamaları okulun amaç ve ihtiyaçlarına yönelik olmalıdır. Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetinde kullanılan bütün yöntemler ve teknikler amaç değil; sadece araçtır. Rehberlikte ilişkiler tek yönlü olmayıp, danışman ile danışanın karşılıklı saygı, hak, sorumluluk ve işbirliğine dayalı bir etkileşim ilişkisidir. Rehberlik hizmetleri planlı, programlı, örgütlenmiş bir biçimde ve profesyonel bir düzeyde sunulmaktadır.

Öğrenci Tanıma Çalışmaları: Okula yeni başlayan tüm anasınıfı, 1.sınıflar ve ara kayıtla gelen öğrencilerimize okulu, sistemi, etkinlikleri tanıma çalışmaları kapsamında oryantasyon eğitimi verilmektedir. Okula geldiği ilk günden itibaren açılan öğrenci tanıma fişleri uygulanan test ve materyaller öğrenciyle birlikte büyüyerek yol almaktadır. Özel Eğitim Çalışmaları: Okulumuzdaki üstün yetenekli ve üstün zekalı öğrenciler tespit edilerek gerekli kurumlara yönlendirilir. (RAM, BİLSEM…) Bireysel Görüşmeler: Öğrencilerin her türlü soruları için çözüm bulmalarına destek olunmaktadır. Psiko – sosyal ve akademik başarıları desteklenmektedir. Grup Görüşmeleri: Grup görüşmeleri ile öğrencilerin yaşadığı problemlerde yalnız olmadığı hissettirilerek, grup etkileşimi ile çözüme ulaşma fırsatı bulmaktadırlar. Mesleki Yönlendirme Etkinlikleri: Verimli çalışma yöntemleri, Stresi kontrol etme çalışmaları, Mesleki tanıtım çalışma ve seminerleri ile desteklenen mesleki yönlendirme çalışmalarında uygulanan test ve gözlemlerle anaokulundan itibaren öğrencilerimiz meslek seçimlerinde kendilerine yol çizebilmektedir. İletişimi Geliştirme; Kendini, Çevreyi İlgi ve Yeteneklerini Anlama Tanıma: Uygulanan test ve gözlemlere göre kulüp çalışmalarına yönlendirilen öğrenciler ilgi ve yeteneklerini geliştirme ve projelerle kendilerini gösterme fırsatı bulmaktadır. Sosyal Beceri Geliştirme Etkinlikleri: Öğrencilerimiz ilgileri doğrultusunda sosyal sorumlulukta üstlerine düşeni yapmayı davranış haline getirmeyi anaokulundan itibaren öğrenmektedirler. Etkili Çalışma, Kaygı Kontrolü ile İlgili Çalışmalar: Öğrencilerimizin akademik başarıları için etkili ve verimli çalışma yöntemleri; kaygı kontrol ile ilgili çalışmaları bireysel ve grup halinde verilmekte; sonuçları takip edilmektedir.

Velilerle Bireysel Görüşmeler: Öğrencilerimizin olumlu tutum ve davranışlar geliştirmelerinde ve başarıyı yakalamalarında okulumuzun sağladığı farkındalıkların tek başına yeterli olmadığı bu durumda anne ve babaların da bizlerle iletişim içerisinde olması görüşünü taşımaktayız. Öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ya da velimizin talebi durumunda randevu sistemiyle bireysel görüşmeler yapılmaktadır .Okul –Aile Birliği Çalışmaları: Veli Etkinlikleri (Geziler, Koro...) Basılı Materyalle Bilgilendirme (Broşürlerimiz): İhtiyaca bağlı olarak, sık rastlanan problemlere yönelik hazırlanan broşürlerimiz, velilerimize, öğrencilerimize ve her yıl eğitim fuarlarında halka dağıtılmaktadır. Sosyal Yardım Çalışmaları: Toplumsal bilinçle sosyal yardım için velilerimizle işbirliği için de ihtiyaç sahiplerine büyüyen yardımlarımızla ulaşmaktayız.

Hizmet İçi Eğitim Çalışmaları: Eğitim sürekliliğine olan inancımızla kaliteyi yaşam biçimi olarak benimseyerek, değişen dünyaya hizmet içi eğitimlerle kendimizi aşarak katılıyoruz. TKY Eğitim Çalışmaları: Toplam kalite bilincinde; öğretmenlerimizin katılımları için eğitimlerimiz devam etmektedir. Sınıf İçi Rehberlik Çalışmaları: Sınıf rehber öğretmenleri, rehberlik servisiyle ortak çalışmalarını yıl boyu sürdürerek, akademik ve sosyal anlamda çocuklarımıza rehberlik yapmaktadır. Rehberlik Etkinlikleri Kullanım Kılavuzları: Her yıl program dahilinde belirlenen rehberlik etkinlikleri ile öğrencilerin kendilerini ve çevrelerini tanıma, iletişim becerilerini kazanma amacı güdülmektedir. Bireysel Destek Çalışmaları: Öğretmenlerimizin sınıf içinde yaşadıkları sorunlar konusunda, çözüme ulaşmalarında kendilerine bilgi ve destek verilmektedir.

Okulumuzun öğrenci meclisi, her yıl Ekim' in son haftasında demokratik katılımla seçilmektedir. Seçilen öğrenci meclisi bir hafta sonra kendi içinde oylama yoluyla öğrenci kurulunu oluşturmaktadır. Öğrenci kurulu da kendi arasında demokratik oylama ile başkan be başkan yardımcısını seçmektedir. Öğrenci kurulu başkanı aynı zamanda OGYE' ninde üyesidir.

Öğrenci Kurulu, Çevre Etkinlik Grubu, Sosyal Yardım ve Dayanışma Etkinlik Grubu, Onur ve Disiplin Kurulları ile Rehberlik Servisi işbirliği yaparak öğrenciler arasında kalite bilincini geliştirme etkinlikleri yapılmaktadır. İletişimi geliştirme ve alınan istismarı önleme Çevreye saygı, ekolojik tarım, dönüşebilir atıkların toplanması Ağaçlandırma çalışmaları Sosyal yardım çalışmaları Çevre temizliğine ve tasarrufa yönelik etkinlikler Elektrik enerjisi elde etme Uluslararası projeler bu çalışmalara örnek gösterilebilir.

Okulumuzda öğrencilerimize sınıf çalışmalarında, yemek sırasında, serbest zaman etkinliklerinde kuralları ve toplumsal normlar konusunda farklılık kazanmaları sağlanır. Bu kuralların öğrencilerimizde davranış haline dönüşebilmesi için çeşitli etkinliklerle desteklenir. Okulumuzda doğum günü partileri, yılbaşı partisi, renk partileri ve çocuklarımızın yaratıcılığıyla tak-takıştır partisi gibi etkinlikler gerçekleştirilmektedir. KARAKTER EĞİTİMİ Karakter eğitimi, bir durum karşısında mantığını kullanabilen çocuklar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Karakter eğitimi süreci, belirlenen temel hedeflerin sistematik bir şekilde öğretilmesi, örnek teşkil edilmesi ve okul-aile işbirliğinin tutarlı bir yaklaşım benimsemesi ile gerçekleşir. Anaokulu ve 1-4. Sınıflar düzeyinde öğrencilerimizin gelişimi açısından önemli olduğunu düşündüğümüz; Saygı, Sevgi, Dostluk, Özgüven, Özdenetim, Hoşgörü, Yaratıcılık, Sorumluluk, Arkadaşlık, Doğruluk ve Yardımseverlik değerleri drama ve görsel etkinlikler ile işlenerek, bu değerlerle ilgili öğrencilerin farkındalık kazanmaları sağlanmaktadır. Öğrencilerin öğrendiklerini davranışa dönüştürüp hayatlarının bir parçası haline getirmeleri hedeflenmektedir. Özel Eğitim Destek Çalışmaları: -Artikülasyon çalışmaları -Koordinasyon çalışmaları -Dikkat geliştirme çalışmaları -El- göz işbirliği geliştirme çalışmaları Farkındalık Geliştirme Çalışmaları: -Kendini tanıma, anlama, kabul etme çalışmaları -Başkalarını tanıma (drama, empati) anlama, kabul etme çalışmaları -Yeteneklerini görme etkinlikleri Bireysel Görüşmeler: -Duygusal sorunlarla ilgili görüşmeler -Davranış problemleri ile ilgili görüşmeler -Aile içi ilişkiler, kardeş ilişkileri ve arkadaş ilişkileri VELİ OKUL İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMALARI Haftanın çocuğu etkinliği; Her hafta bir öğrenci haftanın çocuğu seçilir. Hafta boyunca bu öğrenci öğretmenin yardımcısıdır. Son gün öğrencinin velisi de okula gelir, tüm sınıfa birlikte bir etkinlik yapar. Bu arada öğrencinin becerileri de velisi tarafından gözlenmiş olur. Aynı zamanda haftanın çocuğu ile ilgili bir pano hazırlanıp kapıya asılır. Bu panoda öğrencinin doğumundan itibaren aile resimleri ve gelişimi yer alır. Öğretmen her resmin altına resimle ilgili öğrenciyi motive edici küçük notlar yazar. Veli Eğitimi Çalışmaları: Sene başında hazırlanan programlar kapsamında velilere kurum genelinde bilgilendirme toplantıları düzenlenmektedir. Bu toplantıların konuları genellikle aşağıdaki gibidir: - Okul öncesi dönemi özellikleri, sorunları ve baş etme yolları - Çocukta bağlanma (bağımlılık -özerklik) - Çocukta disiplin -Çocuğun cinsel gelişimi, cinsel bilgiler nasıl ve ne zaman, kimler tarafından verilmeli - Üstün zeka ve özel yetenekli çocukların yönlendirilmesi - Algılama eşikleri -Her sınıf düzeyinde farklı olmak üzere, gelişim özellikleri ve ihtiyaçları temel alınarak hazırlanan broşürler velilerimiz ile paylaşılmaktadır. Bazı özel sorunlarla ilgili (Altını ıslatma, tırnak yeme, parmak emme, kekemelik, gecikmiş konuşma, özel öğrenme güçlüğü, tikler, kardeş kıskançlığı...) bireysel bilgilendirmeler de yapılmaktadır. Bireysel görüşmeler: Bu görüşmeler, genellikle öğrencide gözlenen özel durumlarla ilgili yapılmaktadır. Öğrenciyle yapılan görüşmeler sonucunda veliler bilgilendirilir ve gerekli yönlendirmeler yapılır. Bu görüşmelerin içinde veli eğitim toplantılarındaki konuların yanı sıra, okula uyum, uyku, yemek yeme, anneden ayrılamama-birlikte yatma, el becerileri ve öğrenmede zorlanmalar, arkadaş problemleri, korku ve kaygılar, yalan, duygusal gelişim ve davranış gibi konular yer almaktadır. ÖĞRETMEN HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİ Mesleki gelişimle ilgili eğitimler: Bu eğitim programları içinde özellikle problem durumlara ilişkin eğitimler hazırlanmaktadır. -Gecikmiş konuşma problemleri -Çocuk depresyonu -Disleksi (Özel öğrenme güçlüğü) -Kekemelik TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ EĞİTİMİ Temel kalite Kavramları, Motivasyon, iletişim, stres yönetimi, süreç yönetimi, EFQM model eğitimi, takımla çalışma, problem çözme teknikleri, zaman yönetimi, toplantı yönetimi, kalite çemberleri eğitimi, kurumsal performans yönetimi ve stratejik yönetim gibi konular yer almaktadır.

ULAŞIM ve SERVİSLER

Özel Emine Örnek Koleji, her alanda olduğu gibi servis hizmetine de titizlikle yaklaşmaktadır. Öğrencilerimizin emniyetli, konforlu, güven içinde okula gelmesi ve evlerine bırakılması deneyimli firmayla, deneyimli sürücü ve her araçta bulunan rehber öğretmen ve görevli ile kaliteli bir servis hizmeti vermektedir. Servis sürücülerimiz öğrencilerimizin güvenlik içinde yolculuk etmesi için gerekli tüm bilgi ve beceriye sahiptir. Okul taşıtına binmeden önce, ulaşım sırasında ve okul taşıtından indikten sonra servis sürücülerimizle sürekli işbirliği içinde hareket etmekteyiz. Sürücüyle ilgili tüm iletişim bilgileri hem öğrencimize hem velilerimize verilmektedir.
Okul Taşıtlarımızda;
-Aracın arkasında bulunan DUR işareti
-Aracın öğrenci kapasitesi
-Aracın gidiş - geliş saatlerinin okul tarafından belirlenen programa uygun olması
-Araç içi düzeni sağlamak ve araca iniş ve binişlerde öğrencilere yardımcı olmak üzere görevli rehber öğretmen ve görevli bulunması
-Aracın cam ve pencerelerinin güvenli ve sabit olması sürekli kontrol alında tutulmaktadır.
Öğrencilerimize hem eğitimde hem de bizlerle birlikte olduğu ulaşım hizmeti içinde güvenli ve huzurlu ortamı sağlamak amacımızdır.